Wereldteam

7 dagen in de weken staat dit team voor jullie klaar!
En wat zijn wij trots op hen. Want zonder deze toppers is De Loods niet De Loods.
Meet our members!

 • Samtantha
  Al flink wat jaren is Samantha een bekend en vertrouwd gezicht bij De Loods. Deze dame is niet meer weg te denken uit het De Loods team. Samantha, of eigenlijk gewoon Sam, voorziet alle klanten van advies op maandag, dinsdag en donderdag. Daarnaast is Sam om de week op zondag van de partij.
 • Linda is ook lid van onze ‘De Loods familie’. Zij staat in de winkel op doordeweekse dagen en in het weekend. Zelf zegt zij over haar werk bij De Loods; ‘Het is toch fantastisch om de hele dag te mogen shoppen voor andere mensen?!’


 • Onze Moos, zoals ze in de volksmond wordt genoemd, is bijna onderdeel van het meubilair! Al 20 jaar is zij member van het De Loods team. Ze geniet ervan dat elke dag weer een nieuw avontuur is. Elke keer andere en nieuwe klanten. Geen dag voelt voor haar hetzelfde!
 • Tonni is altijd de vrolijke noot in het team. Als Tonni lacht, dan lacht iedereen. Zeer aanstekelijk! Tonni is een gezelschapsdier die het heerlijk vind om jou als klant te helpen. Tonni is in de winkel op dinsdag, woensdag & donderdag.

 • els_bewerkt-1
  Els zorgt ervoor dat elke klant zich welkom voelt en doet altijd haar uiterste best om de klant te helpen waar dat kan. Els geeft de feel-good factor mee aan elke klant die De Loods binnenstapt.
 • Daniëlle werkt al 14 jaar bij De Loods. Deze doordeweekse topper helpt jou graag op woensdag, donderdag en vrijdag. Het liefst ziet zij elke klant met een big smile de winkel verlaten.

 • Sharona is onze enthousiaste en hardwerkende backoffice duizendpoot! Zij zorgt voor het reilen en zeilen achter de schermen. Je ziet haar niet op de winkelvloer maar spreekt haar wel over de telefoon en over onze WhatsApp-lijn. Ook is zij de goed nieuws brenger als je bestelling binnen is!
 • Masja is altijd even vriendelijk en goed gehumeurd. Zie je Masja, dan zie je een glimlach. Zij vangt daar waar mogelijk, alle uren op en daardoor zal je haar op uiteenlopende dagen in De Loods zien. Masja zorgt er voor dat je met een goed gevoel (én met leuke spullen) de winkel uit gaat.
  MASJA_bewerkt-1

 • Gaudy is onderdeel van de weekend ploeg van De Loods Fashion. Nadat deze knappe kop voor haar opleiding ‘ondernemer detailhandel’ bij ons stage liep is zij niet meer weggegaan. Gaudy helpt je graag op de zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur.
 • Judy heeft altijd een glimlach van oor tot oor. Dus ben je op zoek naar een nieuwe outfit en naar een portie geluk? Kom dan in het weekend, want dan tref je Judy! Momenteel volgt zij de opleiding ‘Retail management’. Dit sluit natuurlijk geweldig aan bij haar job bij De Loods! Judy is ook een vast gezicht op onze Private Experience avonden.


 • Roos is naast een vast gezicht op de zaterdag ook een host van onze Private Experience party’s! Ja je leest het goed! Privé shoppen in de avonduren. Deze dame is al een aantal jaar bij ons en hopelijk nog een hele tijd!
 • Maak kennis met Jaydee. Jaydee is één van onze nieuwere gezichten in de weekend ploeg. Als studente aan de Jan Des Bouvrie academie, studeert zij Modemanagement. In haar vrije tijd werkt ze graag bij De Loods met als doel: jou blij maken!

 • En dan hebben we natuurlijk ook nog: Aukje. Aukje is een lekkere spring in het veld, super vrolijk (lees: SUPER SUPER SUPER vrolijk) en behulpzaam. Op zaterdag zal zij jou met al haar enthousiasme helpen achter de kassa en op de vloer.
 • Sarah is ons vaste gezicht op de zondag! De Loods is namelijk elke zondag open. Sarah is goedlachs en altijd enthousiast. Zij staat zondags van 12:00 tot 17:00 uur voor jullie klaar.


 • Jody is een grote lieverd. Op maandags en woensdags zal je haar sowieso treffen en daarnaast vult zij de overige uren in. Lief en behulpzaam zijn eigenlijke keywoorden die Jody omschrijven.

 • Dit is Elisabetta. Wij noemen haar voor het gemak ‘Eli’. Zij studeert aan de universiteit en werkt al haar vrije uurtjes bij ons. Volgens ons hoeft ze die master helemaal niet te doen, want ze is bij ons al een master in het blij maken van onze klanten;).
 • Hallo Laura! Deze jongedame helpt jou in de winkel op de zaterdag met een nieuwe outfit, zodat jij weer stralend de deur uit gaat. Zoals zij zelf op de foto staat hier eigenlijk!


 • De Loods kan niet bestaan zonder alle krachten die achter de schermen werken. Dana is daar één van en versterkt ons team ook na schooltijd. Zij zorgt ervoor dat alle nieuwe handel vliegensvlug wordt geprijsd en gelabeld. Tevens is zij vliegende keep bij de kassa’s. Go Dana!
 • Maak kennis met Daisy! In de toekomst wil zij graag gaan werken in de mode. Ideaal dus om alvast bij ons aan de slag te gaan als bijbaantje en eens te kijken hoe dat allemaal in zijn werk gaat. Dat ze hiervoor feeling heeft is al wel duidelijk. Ze is enthousiast, spontaan en erg klantgericht. Perfecte eigenschappen om jou te kunnen helpen toch?


 • Maak kennis met Rosa! Zo spontaan als ze op de foto staat, zo is ze ook echt. Zij helpt jou graag op de vrijdagavond tijdens onze koopavond tot 21:00 uur. Zonder haar ziet de winkel er toch iets minder ‘Loods’ uit!
 • Hier hebben we nog zo’n prijs-STER & verkooptopper! Dit is Meike. Ook zij brengt menig uur na schooltijd door bij De Loods. Vrijdagavond helpt zij jou graag in de winkel of achter de kassa en biedt zij met liefde een lekker cappuccino aan.
  MEIKE_bewerkt-1
 • ISA2_bewerkt-1
  Isa is ook zo’n topper. Altijd lief en behulpzaam. Dit zal je zeker beamen als je al eens door haar geholpen bent bij het afrekenen. Daarnaast zet zij haar beste beentje voor als het gaat om het verwerken van de nieuwe goederen. Ook helpt zij jou graag in haar nieuwste functie als verkoopster!!
 • Ilja is ook zo’n kracht die zich bezig houdt met de nieuwe voorraad die constant binnenkomt. Na haar stage konden we haar echt niet meer missen en is ze bij ons gebleven en daar zijn we héél blij mee. Ilja is een keiharde werker en staat voor ons(en jullie!) klaar als zij vroeg uit is op school.


 • Meet Lotte! Ook zo’n kracht die zich bezig houdt met de nieuwe voorraad die constant binnenkomt en de winkel altijd gevuld is met de nieuwste kleding. Zij vindt het altijd super leuk om nieuwe goederen als eerste te zien(en dus te kopen;) 
 • SUZE vergezelt ons team in de uren na schooltijd. In een hoog tempo zorgt zij samen met alle andere prijsmeiden dat De Loods vol hangt met het nieuwste van het nieuwste. Suze werkt ook op de zaterdagen en tijdens onze Private Experience avonden. Misschien schenkt zij wel een lekkere cappuccino voor je in!

 • Petra
  Petra Heideman is de kapitein op dit schip. Zij is in de voetsporen van haar man, Ron Wijburg, getreden en runt nu vol overgave en passie dit bedrijf. Ook al is ze al heel wat jaren zelfstandig ondernemer, een uitdaging blijft het altijd. De nieuwe winkel is haar paradepaardje en zeker één waar ze trots op is!
 • Last but not least, ikzelf! Ik ben ooit begonnen als weekend medewerker, maar nooit meer weggegaan. Doordeweeks hou ik mij bezig met Social Media, marketing, mailings, inkoop, HR management, visual merchandise en de website. Mijn hondje Bobby is de vaste mascotte op kantoor en in het magazijn en wordt vaak enthousiaster begroet bij binnenkomst dan ikzelf. Bedankt collega’s;).

teamdeloods

Ontvang leuke acties in je mailbox!

Openingstijden
De Loods

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo
13:00 tot 18:00 uur
09:00 tot 18:00 uur
09:00 tot 18:00 uur
09:00 tot 18:00 uur
09:00 tot 21:00 uur
09:00 tot 17:00 uur
12:00 tot 17:00 uur

7 dagen in de week open
dus ook elke zondag

Our brands.

Garcia
ixxxi
Jack And Jones
LTB
MYJewellery
No Excess
Noize
Only
Petrol industries
PME Legend
vero moda