A.s. zaterdag GRATIS gaatjes schieten

Earpartymei2019_bewerkt-1

Bij de nieuwe Shop-in-Shop van My Jewellery bij De Loods Fashion hoort ook een spiksplinternieuwe service! Je kunt vanaf nu namelijk ook gaatjes laten schieten bij deze kledingwinkel in Mijdrecht. A.s. zaterdag is hier een leuke actie aan gekoppeld zodat jij jouw earparty uit kunt breiden.

A.s. zaterdag 4 mei kun je bij aankoop van 2 paar My Jewellery oorbellen, met een minimale waarde van €30,-, GRATIS gaatjes laten schieten! Want more is more. Één gaatje in je oor is niet genoeg! Meerdere gaatjes in je oor betekent dat je meer oorbelletjes tegelijk kunt dragen en dus helemaal los kunt gaan met mixen en matchen! Het getrainde personeel staat deze zaterdag in de startblokken klaar met de schietpistolen voor een ieder die razend enthousiast is en meteen plaatsneemt op de kruk.

Ga je niet voor de actie, maar wil je wel gaatjes laten schieten? Dat kan natuurlijk ook! Het schieten van de gaatjes kost €14,95 per paar. Wil je maar één gaatje laten schieten? Geen probleem natuurlijk, dan betaal je €8,95. Je kunt gewoon langskomen in de winkel en als er iemand beschikbaar is, wordt je meteen geholpen!*

Heb jij nog geen gaatjes of wil je een tweede of zelfs derde gaatje? Kom dan deze zaterdag langs bij De Loods en wij zorgen ervoor dat jij de deur uitgaat met een mooie earparty!

*De Loods hanteert een minimum leeftijd van 12 jaar. Tot een leeftijd van 16 jaar is er altijd toestemming van de ouders nodig. Legitimatie verplicht.

Ontvang leuke acties in je mailbox!

Openingstijden
De Loods

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo
13:00 tot 18:00 uur
09:00 tot 18:00 uur
09:00 tot 18:00 uur
09:00 tot 18:00 uur
09:00 tot 21:00 uur
09:00 tot 17:00 uur
12:00 tot 17:00 uur

7 dagen in de week open
dus ook elke zondag

Our brands.

Garcia
ixxxi
Jack And Jones
LTB
MYJewellery
No Excess
Noize
Only
Petrol industries
PME Legend
vero moda